If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ако питаш,защото се съмняваш в зацепването, аз бях там и добре го зацепи,хем бе на белезите и на 3-те места, хем го превъртя 4 оборота с клиу4 преди да я запали, и всичко бе наред, и преди да свали първия пут ремака имаше леко тракане, но като не е натегнат много,а по нормален начин виенето намалява,а тракането се увеличава.
ако питаш,защото се съмняваш в зацепването, аз бях там и добре го зацепи,хем бе на белезите и на 3-те места, хем го превъртя 4 оборота с клиу4 преди да я запали, и всичко бе наред, и преди да свали първия пут ремака имаше леко тракане, но като не е натегнат много,а по нормален начин виенето намалява,а тракането се увеличава.
Тия белези откъде се появиха, като фабрично няма такива а се зацепва със специален инструмент?
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Сигурно ли е , че виенето е от двигателя? При мен се появява, когато маслото за сервото на волана понамалее и за това винаги гледам да е на мах.
според мен не е от сервото защото волана не го пипам и пак вие, а от сервото отпреди знам,че е подобно на жужене,а това е кат силен вятър, и се усилва с покачването на оборотите, а ако е от сервото не би следвало на място с покачване на оборотите да се засилва,а на тихи да го няма.
---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:53 ----------
Трябва да се зацепи колата с пети и часовник, иначе можеш да строшиш мотора, каквито и белези да направил майстора.
лоша работа, тя е разглобена при него,а той няма такива неща, а явно и в чужбина са я зацепвали като него защото има още 2 белега на коляновия вал и на разпределителните, а доколкото разбирам, ако имаш тези инструменти,няма нужда да се правят белези.
---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:33 ----------
Te това вече си е пишман работа. А МАЙСТОРЪТ виде ли дал има обелезано как стои шайбето спремо вариатрото, ми е интересе на мен?
хмм, според мен не, или поне не е споменавал нищо за вариатора, остави,че трябва да се зацепи спрямо колелото на разпределителния вал, нали така,да не бъркам аз нещо. Всъщност този вариатор на левия или десният вал е като застанеотдясно на колата и си срещу колелата на валовете?
Comment